runeda.pl

Przepis na niemiecka bratwurst

Przepis na niemiecka bratwurst

Pierwsze doswiadczenie z niemiecka kielbasa mialem w wieku 11 lat. Przenioslem sie w inne miejsce i od tego czasu kielbasa jest numerem 1 w moim jadlospisie. Polska kiełbasa panował, i byłem dumny Polak mieszkający na przedmieściach Chicago.

Gdy jechaliśmy do naszego nowego rodzinnego, zauważyłem oznaki dla "bachory" u miejscowych supermarketach. I oniemiał, a trochę przestraszony. Mimo dość dobrym dzieckiem, mam tendencję do być trochę złośliwy, od czasu do czasu. Czy to powód do poruszania się rejestracja pacjentów online na północ? I przygotowuje się na gorsze. Jakież było moje ulgę, kiedy poszliśmy do sklepu spożywczego, że pierwszy dzień i widziałem, że "bachory" to skrót od kiełbasa.

Moja pierwsza kiełbasa było z grilla i bułce. To wszystko zajęło wyprzeć polską kiełbasę, jak mój nowy numer jeden. Na szczęście jestem częścią niemieckiego, więc nie ma polskiego winy. Teraz spróbuj włączyć bachory do posiłków, które wymagają innych kiełbas. Oto kilka prostych receptur można cieszyć:

kiełbasa Piec

Czego potrzebujesz:

1 opakowanie Johnsonville bachory (5-6) bachory

28 uncji słoik sosu spaghetti

14.5 uncji może zielona fasola, odsączone

2 (4 uncji) puszki grzyby, w plasterkach i osuszone

8 uncji ser mozzarella, rozdrobnione

1/4 c parmezan, starty

Co robisz:

Wytnij bachory na język kawałki wielkości kęsa. Gotować na patelni, aż soki uruchomić jasne; osuszyć na papierowych ręcznikach. Wymieszać bachory, grzyby, fasola i sos do spaghetti w misce. Grease 9 x 9 cali patelnię nieprzywierającą sprayu. Wlać mieszaninę do patelni. Posypać parmezanem. Top off zapiekanka z serem mozzarella. Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni przez 35-45 minut, odkryte. Ser topiony powinno być, ale nie zbrązowieje. Posiłek najlepiej służył nad makaron.

Piwo Soaked Bratwurst

Przepis na niemiecka bratwurst

Czego potrzebujesz:

1 lb kiełbasa

2 12 uncji puszki piwa

1 średnia cebula, posiekana

16 uncji słoik kiszonej kapusty z kminkiem, odsączone

1 zielona papryka, posiekane

2 T masła

Co robisz:

Warstwa kiełbasa na dnie 9 x 13 x 2 calowy pieczenia. Wlać piwo nad kiełbasa i przykryć folią. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę. W średniej patelni, dodać masło, cebulę i paprykę. Gotować na med ogniu, aż lekko rumiane. Dodać kapustę, wymieszać i kontynuowano ogrzewanie w ciągu 5 minut, często mieszając. Zawinąć mieszankę kiszonej kapusty w folię aluminiową i odstawić. Dodaj bachory i piwo na dużej patelni lub rondlu; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.

Na gazowego grilla:

Ustaw przednie i tylne palników med ognia i pozostawić w środku off. pokryte folią Ustaw Kraut na uboczu, z dala od źródeł ciepła. Umieść bachory w środku grilla i pokrywy. bachory gotować przez 10 -12 minut, upewniając się rumiane z każdej strony i obserwując zaostrzeń.

Na grilla:

Gotować na większości Ashen węgle na 10 -15 minut, obracając często i zapobieganiu flare-ups. Gotować KRAUT z dala od ognia. Podawać bachory na bułeczki z mieszaniny KRAUT na górze i pikantne Gorczyca sarepska lub wyboru przypraw.

www.najtanszeac.pl
– autor artykułu