runeda.pl

Cheeseburger na ruszcie

Cheeseburger na ruszcie

Grill jest bardzo nostalgiczna rzecza. Większość ludzi pamieta swoich ojcow stojących nad grillem latem i ogromne płomienie oraz jakies spalone hot dogi i pomarszczone krazki cebulowe udajace hamburgery. Te proste elementy zostały rozszerzone i teraz niektórzy ludzie robią ich teriyaki tofu z włócznie szparagów. Niektórzy lubią gotować innych mięs, takich jak kotlety i steki w miejsce hamburgery i bachory i innych wędlin zamiast prostych hot dogi. Jestem wielkim fanem kurczaka samodzielnie. Ale raz na jakiś czas lubię zrewidować moje dzieciństwo i owinąć moje usta wokół wielkiego hamburgera. Nie mam ojca grill. My grill ucieka gazu i jest łatwo kontrolowane. Jego była zagrożenie pożarowe, które miały ogromny bałagan, za każdym razem było oświetlone

Wygoda grilla gazowego skłoniło mnie do poeksperymentować z niektórych receptur burger często aż znalazłem jeden, który bardzo mi się podoba. To śmiesznie proste rehabilitacja kraków i zupełnie fantastyczne. Ten burger przepis jest gruby i soczysty burger wołowy głuchy w Monterey jack i białego sera cheddar z grilla cebuli i bułce. I nawet rzucił w majonezie chipotle z dużą ilością czarnego pieprzu za dodatkową rzutu.

Ostateczne rusztu Cheeseburgers:

Ten burger będzie krzyczeć pogrubioną smaków. W sklepie, należy zwrócić uwagę na zawartość tłuszczu swojego hamburgera. I nie muszą dbać o jednego kawałka wołowiny nad drugą w tym przepisie. okrągłe szlifowane, Chuck, co można znaleźć będzie działać dobrze. Upewnij się, że ma co najmniej 20% zawartości tłuszczu, jednak. Następnie musimy małą butelkę płynnego dymu, butelkę sosu Worcestershire, big cebulę, (żółty, biały, czerwony, to nie ma znaczenia) puszkę papryki chipotle, białego sera cheddar i jack, jeśli majonez nie masz go. Pamiętaj, aby odebrać swoje ulubione bułeczki hamburger. A jeśli chcesz już mocowania takie jak sałata, pomidory, ogórki, a następnie należy je złapać.

Cheeseburger na ruszcie

Mieszanie hamburgery powinno być łatwe. Wystarczy umieścić mięso w dużym naczyniu, dodać 1 łyżkę płynnego dymu, 1 łyżka sosu Worcestershire oraz solą i pieprzem do smaku. A mój tajny składnik do trzymania tych hamburgery razem, to jeden średniej wielkości jajka. Kwoty te są oparte na 1 funt wołowiny. Dla każdego dodatkowego funta, dodać kolejną łyżkę i inny jajko. 1 funt powinna przynieść około 4 hamburgery. Po mieszanej, zaczynają tworzyć kształt hamburgera i miejsce na arkuszu talerzu lub ciasteczka.

Zamień swój grill do podłoża i pozwól mu się rozgrzać przez 10 minut. Choć grill robi się ciepło, chcemy mieszać tego chipotle majonez. W blenderze, wymieszać 1 szklanka majonezu z 3 papryki chipotle, a niektóre z czerwonym sosem w puszce, a następnie dodać trochę czarnego pieprzu do smaku i wymieszać razem. Jeśli chcesz, możesz to wystroić się z niczym w domu: musztarda, sok z limonki, Burbon, itp Ten przepis jest bardzo ostre, więc jeśli masz problemy z ciepła, wystarczy użyć 1 lub 2 papryki.

Obrać cebulę i pokroić swój w plastry ok ¼ cala grubości. Upewnij się, że umieszczenie tych cebulę na swoich grilli Stojaki z hamburgery. Przeto po włączeniu hamburgery. Gdy grill jest gorący, umieścić hamburgery. Powinny one gotować stosunkowo szybko i ogień zacznie płomienia BROIL hamburgery gdy tłuszcz zaczyna kapać woda. Niech gotować przez 5 minut z każdej strony, cięte ciepła całkowicie wyłączyć i dodać ser każdego hamburgera. Używam dużo sera i niech się stopić na około 5 minut. Ponadto, przed zamknięciem pokrywy z ciepła off, połóż oparzenia hamburger, wyciąć stroną do dołu na stojakach grilla niech się tosty. Posmaruj bułki z majonezem chipotle i zbudować burgera chcesz. Te hamburgery są niesamowite i na pewno chcą więcej niż jeden.

http://budmax.co.pl/remonty-warszawa/ukladanie-glazury-warszawa.html
– autor artykułu